2018. november 27.
08:30-18:00
Sugár Event & Conference Center, Budapest

Ingatlanbefektetők
Napja 2018

Hol lesznek a legjobb ingatlan-
befektetési lehetőségek 2019-ben?
Ott leszek
Minden, amire egy sikeres ingatlan befektetőnek szüksége van!
Ingatlanba fektetni bárki tud, de azon folyamatos profitot és jó hozamot elérni csak kevesen! Mi az a stratégia ami 2019-ben is működni fog a lakás befektetéseknél? Hogyan adjuk ki? Hogyan újítsuk fel? Mire figyeljünk az adásvételnél? Hogyan alkudjunk a vevőkkel vagy az eladóval?

Milyen trendek várhatóak 2019-ben a lakáspiacon? Vajon még mindig nőni fognak az árak? Vagy most kell eladni? Az ország legjobb szakértői, gyakorlott ingatlan befektetői várnak egy helyen, november 27-én az Ingatlan Befektetők Napján!
Készítsd a névjegykártyáidat, mert a networking programon és a kiállítói standoknál új kapcsolatokra tehetsz szert!

Ingatlan Befektetők Napja, ahol az ingatlan befektetők találkoznak!

Írd be a naptáradba, november 27-én találkozunk a Sugár-ban!

Előadók

Balogh László

Balogh László

Az ingatlan.com vezető elemzője

Pályafutását a Deloitte Zrt. adótanácsadási osztályán kezdte, 2009-ben csatlakozott az ingatlan.com-hoz, 2015. januárjától az ingatlan.com Zrt. igazgatósági tagja. A Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi karán szerzett diplomát, 2008 óta pedig a Corvinus Egyetem Vállalatgazdaságtan Intézetének oktatója. Mellette okleveles adótanácsadó is.

Miklós-Somogyi Patrícia

Dr. Somogyi Patrícia

MSP Home Staging Akadémia alapítója, Home Staging specialista, közgazdász Ph.D. és ingatlanbefektető

Az MSP Home Staging Akadémia alapítója, Home Staging specialista, közgazdász Ph.D. és ingatlanbefektető. Legfőbb célja: Magyarországon elterjeszteni a Home Staging szemléletét, ezáltal minőségi lakások piacává változtatni a hazai ingatlanpiacot! Lakberendezőként 2011 óta foglalkozik a Home Staginggel, az ingatlanok eladásra való felkészítésével, aminek segítségével a felkészített ingatlanok 30 napon belül, a szokásos piaci árhoz képest 10-30%-kal drágábban kelnek el.

Kiss Gábor

Kiss Gábor

Metrodom Építő Kft. és Metrodom Kivitelező Kft., ügyvezető igazgató

Több, mint 6600 felépített lakás! Kiss Gábor a budapesti Ybl Miklós Műszaki Főiskolaán főigazgatói dicsérettel végzett 1999-ben. Karrierjét 1995-ben a Balusztrád Kft-nél kezdte, ahol közel 10 évig főépítés vezetőként és műszaki vezetőként is tevékenykedett. Később a Nanette Construction Hungary Kft-nél volt vezérigazgató, 2006-tól hármas szerepet tölt be a Metrodom Cégcsoporton belül: a Cégcsoport Beruházói Műszaki vezetője továbbá a Metrodom Kivitelező Kft. és a Metrodom Építő Kft. ügyvezető igazgatója.

Szilágyi Imre

Szilágyi Imre

Ingatlanbefektető, közgazdász MSc., a DSGN Home Holding Zrt. egyik alapítója

Pénzügyi- és ingatlanbefektetési szakértőként dolgozik EU-s projekteken. Élt az Egyesült Államokban és dolgozott Párizsban szakértőként az OECD-nek, itthon multinacionális cégeknek és hazai KKV-nek is. Személyesen vezeti a Life Success oktatási programokat, ahol külföldi szakértőktől tanultakat adja át az érdeklődőknek. A Business Smart üzleti konferencia és a Cégvezetők Társasága alapítója.

Bornai Róbert

Bornai Róbert

Értékesítési vezető, Duna House

20 évnyi amerikai és holland tulajdonú multinacionális cégeknél szerzett értékesítői és vezetői tapasztalattal rendelkező szakember, aki 2016 óta a Duna House Irodai értékesítési vezetője, mentora. Kiemelt célja, hogy az ingatlanközvetítői szakma elismert, fontos szerepet töltsön be Magyarországon. Vezetői feladatai mellett a mai napig „szerelemből” értékesít is.

Schumicky Balázs

Schumicky Balázs

Az ApartMAN, Magyar Apartmankiadók Egyesülete elnök

Az ország egyetlen apartmankiadókat képviselő szervezetének elnöke, több nagysikerű apartmankiadással kapcsolatos konferencia szervezője, előadója. A házigazdák képzésével foglalkozó Ingatlankiadás Okosan csapatának vezető oktatója. Saját vállalkozásán a Goodapest Apartments-on keresztük több mint 30 apartmant üzemeltet három éve Budapest belvárosában. Korábban multinacionális vállalatok munkatársaként szerzett vezetői, szervezői tapasztalatokat Nyugat-Európában.

WinWinHome

Vitális-Pintér Veronika, Jenőfi Réka és Érsek Dóra

A WinWinHome ingatlanos csapata

Magyarországon az egyetlen szakértői csapat, akik a legmagasabb hazai home stager képzettséggel: MSP Home Staging Akadémián szerzett kiváló minősítésű oklevéllel, valós referenciákkal, és saját ingatlanbefektetésekkel rendelkeznek. Céljuk és szenvedélyük, hogy mindig win-win helyzetet teremtsenek: minden ingatlan legjobb arcát mutassák, kihozzák belőle a maximumot, miközben a vevőnek megteremtik álmai otthonát.

Ruczek János

Ruczek János

A jelzalog.com értékesítési vezetője

11 éve pénzügyi tanácsadóként dolgozik. Szakterülete a jelzálog hitelek és a biztosítások. Feladata az ügyféligényeknek legjobb elérhető megoldások felkutatása és kiszolgálása. Cégük nagy volumenben értékesít magyar és külföldi magánszemélyeknek jelzáloghiteleket. Ezen kívül cégvezetőknek adnak tanácsot béren kívüli juttatásokról és a programok bevezetésében és megvalósításában is részt vesznek.

Tamás Andrea és Máté Krisztina

Tamás Andrea és Máté Krisztina

a Booking.com hazai képviselői

Megtudhatja mik az online lakáskiadás előnyei Budapesten, hiszen a Booking.com elkötelezte magát a rövid távra kiadók iránt. Kiderül, hogyan tud bevételt szerezni egy világszerte ismert szállásfoglaló oldal segítségével és hogyan tudja a Booking.com támogatni az Ön céljait a különböző fejlesztéseivel.

Kövesdi Marcell

Kövesdi Marcell

Rock Home, ügyvezető igazgató

Kövesdi Marcell első ingatlanirodáját 2000-ben nyitotta még az egyetemi évei alatt, majd a 2000-es évek elején megalapította a Színes Ingatlan Horizont hirdetési újságot, amely éveken keresztül piacvezető volt. 2005-től szervezi a Lakásbörze kiállítást és vásárt, Dolgozott új építésű projekteken mint a Budapest Gate, az Andrássy Palace, a Gozsdu udvar (Holló u 6.), a Nagymező u. 38 és a Balatonfüredi Brázay projekt A tulajdonában lévő Házbank.hu 2010 márciusa óta szolgálja ki az ingatlanközvetítő irodákat ügyviteli rendszerrel, mára több mint 250 iroda, közel 70.000 ingatlan megjelenítésével.

Kis-Vén Valéria

Kis-Vén Valéria

Adótanácsadó, okl. adószakértő, az ADHATO Kft. ügyvezetője

Az adózás és könyvelés számos területén nagy tapasztalattal rendelkezik, egyik speciális szakirányát képezik az ingatlanokkal kapcsolatos adózási kérdések, így e területen tevékenykedő számos ügyfele révén e téma legapróbb részleteivel is tisztában van. Rádió- és televízió műsorok, valamit szakmai rendezvények, előadások, konferenciák meghívottja. Közel három éve oktatja a rövid- és hosszútávú lakáskiadás adózási területét az Ingatlankiadás Okosan előadójaként.

Krnács Zsolt

Krnács Zsolt

CNOK Zrt. értékesítési igazgató

A lakásfinanszírozásban jelentős tapasztalattal rendelkező, 2001. óta a pénzügyi szektorban dolgozó szakember. A Fundamenta egyik szervezeti igazgatója volt korábban, az új lakásfinanszírozási termék, a NOK megjelenése és elindulása óta annak piaci bevezetésében vesz részt, így első kézből hallhatunk információkat ezen új lehetőségről, mely egy új és izgalmas pillére az ingatlan vásárlás finanszírozásának.

Mester Nándor

Mester Nándor

Vezető elemző, Otthontérkép csoport

Több mint 20 éve publikál ingatlanos témájú cikkeket, szakértői anyagokat a magyar gazdasági sajtóban. Pályafutását a Népszavában kezdte, majd MTI-tudósítóként dolgozott Havannában, Moszkvában és Kijevben, később a Világgazdaságnál, a HVG-nél és a KKV Szakmai Magazinnál működött vezető szerkesztőként. Jelenleg az Otthontérkép Csoport vezető elemzője és a csoport által üzemeltetett ingatlanos honlapok tartalomfejlesztései vezetője.

Dr. Mikó Attila

Dr. Mikó Attila

Ügyvéd, ingatlanjogi specialista

A Dr. Mikó Attila Ügyvédi Iroda 2000 júniusában alakult, profilját kizárólagosan az ingatlan jog területére tartozó ügyek határozzák meg. Ügyfeleink új és használt ingatlanokra vonatkozó adásvételi, ajándékozási, bérleti szerződések elkészítésével keresik meg irodánkat. Ingatlanjogi specializálódásunknak köszönhetően a törvény adta lehetőségeket kihasználva gyakran tudunk Eladóink és Vevőink számára több százezres nagyságrendben adót illetve illetéket spórolni. Ingyenes megelőző tanácsadást nyújtunk az ingatlanok tulajdoni lapjának tartalmáról annak érdekében, hogy megelőzhető legyen az, hogy bármely ügyfelünk ingatlanokkal kapcsolatos csalások áldozatául essen.

Miről fog szólni a konferencia?

Lakáspiac és ingatlan befektetések. Hozamok. Trendek. Várható mozgások 2019-ben.

08:15-09:00
Regisztráció, ismerkedés a kiállítókkal
09:00-9:30
Szilágyi Imre (Life Success)
 • Köszöntő a Life Success alapítójától
 • A 9 módszer, amivel messze átlagon felüli hozamot érhetsz el az ingatlan befektetéseiden (új téma!)
 • Az előadás arról szól, hol vannak legalább 50-100-150-200% vagy e feletti hozamok az ingatlanpiacon.
 • Olyan módszerekről is szó lesz, mely csak kevesek által ismert és használt ingatéanpiaci értékteremtő trükk.
9:30-10:00
Balogh László (ingatlan.com)
 • Legfrissebb ingatlanpiaci trendek 2018-ban
 • Mi várható a piacon 2019-ben, mitől függ hogy tovább emelkednek-e az árak?
 • Melyek voltak a legjobban teljesítő területek kerületek Budapesten belül?
 • Mely vidéki városokban várható 2019-ben az átlagosnál magasabb áremelkedés?
10:00-10:30
Dr. Somogyi Patrícia
 • Mivel hozhatod ki a legnagyobb hozamot ingatlanbefektetésedből?
 • Hogyan teremts hatalmas plusz értéket a vevőnek kis befektetéssel, kreatívan?
 • Hogy érheted el hogy az ingatlanod a lehető leggyorsabban keljen el a piacon?
 • Miben gondolkodik a legtöbb ingatlanbefektető? És miben gondolkodj Te?
10:30-10:50
Szünet
10:50-11:15
Schumicky Balázs
 • A rövid távú lakáskiadás (AirBnB, booking.com, szállás.hu) trendjei 2018-ban, melyik volt a nyerő lokáció?
 • Milyen típusú és elhelyezkedésű lakásokkal érdemes leginkább rövid távú kiadásban gondolkodni 2019-ben?
 • Hogyan védekezzünk a szabályozás kockázatai ellen?
11:15-11:40
Tamás Andrea és Máté Krisztina (Booking.com)
 • Milyen új lehetőségeket kínál a Booking.com felülete a szállásadóknak?
 • Kinek lehet érdemes rövid távú lakáskiadásban gondolkodnia?
 • Milyen trendek jellemzők a szálláskiadók piacán?
11:40-12:05
WinWin Home lakás felújítási és home staging esettanulány
 • Hogyan adhatjuk el a lakásunkat milliókkal többért?
 • Konkrét esettanulmány - egy frissen felújított és home stagingelt lakás eladásának konkrét pénzügyi eredményei.
 • Home staging a gyakorlatban: előtte és utána képekkel
12:05-13:00
Ebédszünet
13:00-13:30
Mester Nándor (Otthontérkép)
 • Hol és miért érdemes befektetni az agglomerációban?
 • Országon belüli vándorlás, befektetési szempontok, vételi árak és bérleti díjak.
 • A 2018-as mostani és a 2019-es lehetséges "sztár" települések az ingatlanpiacon.
13:30-14:00
Bornai Róbert (Duna House)
 • Mit látott 2018-ban az értékesítő, aki a konkrét vevői igényeket és a szerződéskötéseket is látja?
 • Milyen igényei lesznek a vevőknek 2019-ben?
 • Mire figyeljünk oda az áralku folyamatánál? Hogy érthető el a legjobb ár vevőként / eladóként?
14:00-14:20
Krnács Zsolt (CNOK Zrt.)
 • Van-e élet a Fundamenta után? Állami támogatások átalakulása 2018-ban a lakáspiacon.
 • 2018-as innováció a NOK Rapid, kifejezetten a befektetőket célozva.
 • A NOK még csak most indult, mi lesz a következő újítás 2019-ben?
14:20-14:40
Kövesdi Marcell (Rock Home)
 • Let's Rock! Új belépő az ingatlanpiacon - Hova lép be a Rock Home?
 • Mit várhatunk egy ingatlanközvetítőtől?
 • Amiért idejöttünk - egy jó lehetőség!
14:40-15:00
Szünet
15:00-15:25
Kiss Gábor (Metrodom)
 • Az új építésű lakások piaca rengeteget változott. Mik a 2019-es várható trendek?
 • Mennyi lakás épült és mennyi hiányzik a piacról? Milyen gyorsan találnak gazdára az új építésű lakások 2018. év végén?
 • Hogyan változott a magyarországi építési ráta, összevetve más Európai országokban mért adatokkal.
15:25-15:50
Ruczek János - Lakáshitelek jelene és jövője
 • Milyen a jó lakáshitel?
 • 2019-ben várható trendek
 • Hitelből befektetés
15:50-16:15
Dr. Mikó Attila
 • Az ingatlanok adásvételének lehetséges buktatói
 • Mire kell figyelni egy tulajdoni lap átvizsgálásakor?
 • Hogyan lehet az ingatlan utáni illetéket a lehető legkedvezőbben megfizetni?
16:15-16:45
Kis-Vén Valéria
 • A 2018-as adóváltozások és a friss, 2019-ben várható új ingatlant érintő adózási kérdések.
 • Mik a különbségek a rövid és a hosszú távú lakáskiadás adózása között?
 • Hogyan éri meg jobban kiadni a lakást 2019-ben: magánszemélyként vagy cégként?
16:45-17:00
Záró gondolatok, a program vége
17:00-18:00
Ingatlan befektetők találkozója - Kapcsolatépítő Est
 • Befektetne ingatlanba? Tőkéstársat keres?
 • Építsen kapcsolatokat, kezdjen közös projektet a konferencia többi résztvevőjével. A programon a részvétel külön előzetes regisztrációval lehetséges csak! A részvételi díj 5000 Ft - használja ki a kiváló lehetőséget és vegyen részt ezen a hasznos üzleti programon, mely a nap záró akkordja lesz! (Bővebb információt a jegyvásárlást követően küldünk!)
 • A Kapcsolatépítő Est már betelt, nem lehet rá jelentkezni!
 • A konferenciára még van hely, de a helyek 90%-a már elfogyott ott is. Ha szeretnél jönni MOST regisztrálj, mert a helyszínen már nem lesz jegyvásárlási lehetőség!

Kik jönnek el az Ingatlanbefektetők Napjára?

Befektetők

Azok a magánszemélyek vagy cégek, akik érdeklődnek az ingatlan befektetések iránt.

Passzív cashflow

Akik passzív cashflow-t szeretnének, mert tudják, hogy ez valódi szabadságot ad a kezükbe! Az ingatlan nem csak befektetés, hanem folyamatos jövedelmet jelent.

Közösség

A kiváló előadások szüneteiben több száz hozzád hasonló gondolkodású befektető között állsz majd. Elég körbenézned, hogy a lehetséges partnereket megtaláld. A többi Rajtad múlik!

Nagyobb hozam

Azok lesznek ott, akik követik a trendeket és szeretnék hogy a meglévő befektetéseik magasabb hozamokat érjenek el!

Fektess a fejlődésbe, vedd meg a jegyed most!

Jegyrendelés

Elővétel
November 24-ig (!)
UTOLSÓ HELYEK!
Teljes ár
Helyszínen
Welcome csomag
Részvétel a szakértői előadásokon
Kedvezmények a kiállítóknál
Munkafüzet a programmal
Előadások anyagai PDF formátumban
19.900 HUF (bruttó) HELYSZÍNEN (csak ha marad):
30.000 HUF (bruttó)
Kapcsolatépítő Est (17:00-18:00 között) Az esti kapcsolatépítő program betelt, már nem lehet rá jelentkezni! A konferenciára még van hely, de a helyek 90%-a már elfogyott ott is!

KapcsolatJegyek, szponzoráció, számlázás: 06-70-77-88-211Kiállítói információk: 06-70-77-88-211TELEFON: 06-70-7788-211

Helyszín és megközelíthetőség

Sugár Event Rendezvényközpont, Budapest

1148 Budapest, Örs vezér tere 24.

A rendezvény a Sugár Üzletközpontban a Mozi rendezvénytermében lesz megtartva.
A parkolás az épület mélygarázsában illetve a szomszédos Árkád bevásárlóközpontban térítés ellenében lehetséges, az első fél óra ingyenes, utána 100 Ft/félóra.

Még nem döntötted el, hogy eljössz-e?

Segítünk dönteni: iratkozz fel a hírlevelünkre vagy kövess minket a Facebookon is!