2019. november 12.
08:30-18:00
Sugár Event & Conference Center, Budapest

Ingatlanbefektetők
Napja 2019

Hol lesznek a legjobb ingatlan-
befektetési lehetőségek 2020-ban?
Ott leszek
Minden, amire egy sikeres ingatlan befektetőnek szüksége van!
Ingatlanba fektetni bárki tud, de azon folyamatos profitot és jó hozamot elérni csak kevesen! Mi az a stratégia ami 2020-ban is működni fog a lakás befektetéseknél? Hogyan adjuk ki? Hogyan újítsuk fel? Mire figyeljünk az adásvételnél? Hogyan alkudjunk a vevőkkel vagy az eladóval?

Milyen trendek várhatóak 2020-ban a lakáspiacon? Vajon tovább nőnek az árak? Vagy most kell eladni? Az ország legjobb szakértői, gyakorlott ingatlan befektetői várnak egy helyen, november 12-én az Ingatlan Befektetők Napján!
Készítsd a névjegykártyáidat, mert a networking programon és a kiállítói standoknál új kapcsolatokra tehetsz szert!

Ingatlan Befektetők Napja, ahol az ingatlan befektetők találkoznak!

Írd be a naptáradba, november 12-én találkozunk a Sugár-ban!

Előadók

Balogh László

Balogh László

Az ingatlan.com vezető elemzője

Pályafutását a Deloitte Zrt. adótanácsadási osztályán kezdte, 2009-ben csatlakozott az ingatlan.com-hoz, 2015. januárjától az ingatlan.com Zrt. igazgatósági tagja. A Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi karán szerzett diplomát, 2008 óta pedig a Corvinus Egyetem Vállalatgazdaságtan Intézetének oktatója. Mellette okleveles adótanácsadó is.

Szilágyi Imre

Szilágyi Imre

Ingatlanbefektető, közgazdász MSc., a DSGN Home Holding Zrt. egyik alapítója

Pénzügyi- és ingatlanbefektetési szakértőként dolgozik EU-s projekteken. Élt az Egyesült Államokban és dolgozott Párizsban szakértőként az OECD-nek, itthon multinacionális cégeknek és hazai KKV-nek is. Személyesen vezeti a Life Success oktatási programokat, ahol külföldi szakértőktől tanultakat adja át az érdeklődőknek. A Business Smart üzleti konferencia és a Cégvezetők Társasága alapítója.

Trencsán Erika

Trencsán Erika

A money.hu (korábban bankráció.hu) ügyvezetője

Trencsán Erika vezető pénzügyi szakértő, az az ingatlan.com csoporthoz tartozó money.hu pénzügyi portál ügyvezetője, korábban a bankracio.hu néven ismertté vált hitelösszehasonlító oldalt vezette. Finanszírozási kérdésekben, lakáshitel felvétel és állami támogatások, lakás vásárlás finanszírozása kapcsán a médiában nagyon sokat nyilatkozó szakértő.

Schumicky Balázs

Schumicky Balázs

Az ApartMAN, Magyar Apartmankiadók Egyesülete elnök

Az ország egyetlen apartmankiadókat képviselő szervezetének elnöke, több nagysikerű apartmankiadással kapcsolatos konferencia szervezője, előadója. A házigazdák képzésével foglalkozó Ingatlankiadás Okosan csapatának vezető oktatója. Saját vállalkozásán a Goodapest Apartments-on keresztük több mint 30 apartmant üzemeltet három éve Budapest belvárosában. Korábban multinacionális vállalatok munkatársaként szerzett vezetői, szervezői tapasztalatokat Nyugat-Európában.

WinWinHome

Vitális-Pintér Veronika, Jenőfi Réka és Érsek Dóra

A WinWinHome ingatlanos csapata

Magyarországon az egyetlen szakértői csapat, akik a legmagasabb hazai home stager képzettséggel: MSP Home Staging Akadémián szerzett kiváló minősítésű oklevéllel, valós referenciákkal, és saját ingatlanbefektetésekkel rendelkeznek. Céljuk és szenvedélyük, hogy mindig win-win helyzetet teremtsenek: minden ingatlan legjobb arcát mutassák, kihozzák belőle a maximumot, miközben a vevőnek megteremtik álmai otthonát.

Peter Jones

Peter Jones

A NOVA apartmanszálloda-csoport tulajdonosa

Peter Jones ausztrál-magyar származasú üzletember, ingatlanbefektető, író és motivaciós előadó, már 20 éve él Budapesten. Jelenleg 4 db apartman szállodás vállalkozást vezet - melyek tulajdonosa is - Budapesten, melyet 2006-ban indított el. Egyetlen apartman (lakás) kiadásával kezdte az Akácfa utcában, ami több mint 170 lakásos vállalkozássá nőtt a 10 év alatt. Sok vállalkozói tapasztalattal bír, és már elvesztett néhány vállalkozást, például a palacsinta-éttermemet, melyet Oszakában, Japánban nyitott, mielőtt Magyarországra költözött.

Kis-Vén Valéria

Kis-Vén Valéria

Közgazdász, adótanácsadó, okl. adószakértő

Az adózás és könyvelés területén nagy tapasztalattal rendelkezik, speciális szakirányát képezik az ingatlanokkal kapcsolatos adózási kérdések, számos ügyfele révén e téma legapróbb részleteivel is tisztában van. Rádió- és TV műsorok, szakmai rendezvények, konferenciák meghívottja. Közel öt éve oktatja a rövid- és hosszútávú lakáskiadás adózási területét az Ingatlankiadás Okosan előadójaként, valamint a 2020-as év elején indulnak kezdő vállalkozásokat segítő on-line kurzusai az Így Vállalkozz! projekt keretében.

Mester Nándor

Mester Nándor

Vezető elemző, Otthontérkép csoport

Több mint 20 éve publikál ingatlanos témájú cikkeket, szakértői anyagokat a magyar gazdasági sajtóban. Pályafutását a Népszavában kezdte, majd MTI-tudósítóként dolgozott Havannában, Moszkvában és Kijevben, később a Világgazdaságnál, a HVG-nél és a KKV Szakmai Magazinnál működött vezető szerkesztőként. Jelenleg az Otthontérkép Csoport vezető elemzője és a csoport által üzemeltetett ingatlanos honlapok tartalomfejlesztései vezetője.

További előadók

További előadók

Hamarosan...

A rendezvényen összesen 12 előadó lesz, a további előadók felkérés alatt - bővebb információ hamarosan, a részletes programmal együtt - de addig a jegyárak is fentebb fognak menni, érdemes most lefoglalni a helyed ha ingatlan témában utazol ez a legnagyobb hazai lakásbefektetésekkel foglalkozó rendezvény.

Miről fog szólni a konferencia?

Lakáspiac és ingatlan befektetések. Hozamok. Trendek. Várható mozgások 2020-ban.

08:15-09:00
Regisztráció, ismerkedés a kiállítókkal
09:00-16:45
Előadások és szünetek (részletes program október 16-án, de a jegyár addig emelkedik!)
17:00-18:00
Ingatlan befektetők találkozója - Kapcsolatépítő Est
  • Befektetne ingatlanba? Tőkéstársat keres?
  • Építsen kapcsolatokat, kezdjen közös projektet a konferencia többi résztvevőjével. A programon a részvétel külön regisztrációval lehetséges csak! A részvételi díj 5000 Ft - használja ki a kiváló lehetőséget és vegyen részt ezen a hasznos üzleti programon, mely a nap záró akkordja lesz! (Bővebb információt a jegyvásárlást követően küldünk!)

Kik jönnek el az Ingatlanbefektetők Napjára?

Befektetők

Azok a magánszemélyek vagy cégek, akik érdeklődnek az ingatlan befektetések iránt.

Passzív cashflow

Akik passzív cashflow-t szeretnének, mert tudják, hogy ez valódi szabadságot ad a kezükbe! Az ingatlan nem csak befektetés, hanem folyamatos jövedelmet jelent.

Közösség

A kiváló előadások szüneteiben több száz hozzád hasonló gondolkodású befektető között állsz majd. Elég körbenézned, hogy a lehetséges partnereket megtaláld. A többi Rajtad múlik!

Nagyobb hozam

Azok lesznek ott, akik követik a trendeket és szeretnék hogy a meglévő befektetéseik magasabb hozamokat érjenek el!

Fektess a fejlődésbe, vedd meg a jegyed most!

Jegyrendelés

Elővétel
Október 15-ig (!)
KEDVEZMÉNYES ÁR!
Teljes ár
Helyszínen
Welcome csomag
Részvétel a szakértői előadásokon
Kedvezmények a kiállítóknál
Munkafüzet a programmal
Előadások anyagai PDF formátumban
21.500 HUF (bruttó) HELYSZÍNEN (csak ha marad):
30.000 HUF (bruttó)
Kapcsolatépítő Est (17:00-18:00 között) Csak azoknak elérhető, akik már vettek jegyet a rendezvényre.
Részvételi díj 5.000 Ft, külön regisztrációval.

KapcsolatJegyek, szponzoráció, számlázás: 06-70-77-88-211Kiállítói információk: 06-70-77-88-211TELEFON: 06-70-7788-211

Helyszín és megközelíthetőség

Sugár Event Rendezvényközpont, Budapest

1148 Budapest, Örs vezér tere 24.

A rendezvény a Sugár Üzletközpontban a Mozi rendezvénytermében lesz megtartva.
A parkolás az épület mélygarázsában illetve a szomszédos Árkád bevásárlóközpontban térítés ellenében lehetséges, az első fél óra ingyenes, utána 100 Ft/félóra.

Még nem döntötted el, hogy eljössz-e?

Segítünk dönteni: iratkozz fel a hírlevelünkre vagy kövess minket a Facebookon is!