Siker-Tervezés 2019

Vállald a felelősséget a sikereidért!

Mindaz amit gondolsz, érzel és teszel, hatással van arra, ami az EREDMÉNYT meghozza számodra. Vagyis minden eredmény forrása benned van. Ha nem vagy elégedett a 2018-ös évvel, vagy egyszerűen csak még többet szeretnél a sikerből vagy a boldogságból 2019-ben, akkor az alábbi folyamatot kell átgondolnod:

GONDOLATOK >> ÉRZELMEK >> CSELEKVÉS >> EREDMÉNYEK

Minden eredmény a gondolataidból indul ki és az érzelmeiden keresztül befolyásolja azt, hogy a cselekvésed sikeres lesz vagy sem. Ez igaz az élet bármely területére, mindegy hogy párkapcsolat, munka vagy sport, egészség témáról beszélünk. A nagy tévedés a pozitív gondolkodás, a vonzás törvénye és a Titok kapcsán az, ha valaki átugorja az érzelmi szintet. A gondolataink felelősek az eredményekért, de minden cselekvés az érzelmeiden keresztül valósul meg. Nem elég tehát pozitívan gondolkodni, hanem az érzelmeidet is újra kell hangolni – a sikerre! A cselekedeteidet, döntéseidet pedig nem a jelenlegi gondolkodással tudod megváltoztatni hanem csak azzal ha teljesen más szemlélettel indulsz neki 2019-nek, mint a korábbi éveknek!

JELENTKEZEM!

A január 30-i Siker-Tervezés 2019 tréningen nem csak a 2019-es éved tervezzük meg, hanem megalapozzuk azt is, hogy jó döntéseket hozz, és mindezt gyorsabban és hatékonyabban tudd megtenni – a saját személyes Alkotmányod segítségével. Ebbe kerülnek bele azok a vezérlő értékek, melyek az IGAZI célod felé visznek és segítenek utat mutatni bizonytalan helyzetekben. Sokszor előfordul, hogy nehéz és fájdalmas döntéseket kell meghoznunk, melyek frusztrálnak és kellemetlen érzéseket okoznak benned. Ezek oka az, hogy egyszerre több elvárásnak is meg kellene felelnünk, ami sosem működik. Ha tudod a saját vezérlő értékeidet, akkor ezek a döntések könnyen és gyorsan meghozhatók, ráadásul nem fog többé negatív érzéseket okozni már. A vezérlő értékek olyanok, mint egy fáklya: mutatják az utat a céljaid és legmerészebb álmaid megvalósulása felé.

Siker-tervezés 2019

Szeretnél egy valóban sikeres 2019-es évet?

Gyere el 2019. január 30-án az egész napos Siker-Tervezés 2019 programra, mely a célkitűzésekhez és azok sikeres megvalósításához ad számodra kompakt útmutatót. Ezen a napon meg tudjuk valósítani a 2019-es éved megtervezésének 3 legfontosabb pontját:

  1. Célkitűzés – Pontos, jól mérhető és ambiciózus célokat fogsz “megszülni” a program segítségével a nap végére – saját magadnak,
  2. Tervezés – A célt lebontjuk olyan teendőkre, ami könnyen “emészthető” lesz, így látni fogod a lépcsőket is, amit a cél eléréséhez szükséges megmászni,
  3. Áttörés – Az érzelmeid befolyásolásának módszere, melyet magaddal vihetsz hogy átültesd az év során a gyakorlatba, hiszen nem a gondolataiddal teremted az életed hanem az érzelmeiddel és a cselekedeteiddel – melyeket persze a gondolatok vezérelnek, de a gyakorlatban nagyon nem mindegy hogyan!

Ha mindezzel végzünk, a nap végén útnak indíthatod az eddigi legsikeresebb éved!

JELENTKEZEM!

Tarts velünk! A módszer az élet bármilyen területén működik – ha szeretnél részt venni egy pozitív csapattal egy sikeres évindító eseményen, akkor ott a helyed január 30-án. Foglald le mielőbb – az ár folyamatosan emelkedik, ahogy a terem telik.

Lurdy Konferencia Központ

2019. január 30. szerda
Időpont: 9:00-17:00 óráig
Helyszín: BudaWest Irodaház, I. emelet, Variance HUB, Budapest XI. Rétköz u. 5.
Cím: A résztvevőknek lesz kiküldve.

Program

09:00 – Regisztráció, helyek elfoglalása
09:30 – A program kezdete, siker-tervezés 1. rész
11:00 – Rövid szünet után az első feladat (egyéni tervezés) végrehajtása a munkafüzet alapján
12:00 – Ebédszünet
13:00 – A program második része, siker-tervezés 2. rész
14:30 – Rövid szünet után második feladat (egyéni tervezés) végrehajtása a munkafüzet alapján
15:30 – Az érzelmi hangolás módszere, az “Áttörés” technikája
16:30 – Kérdések, kapcsolatépítés
17:00 – A program vége

JELENTKEZEM!

Mire ad választ a tréning?

  • Hogyan lehet 2019 életed legsikeresebb éve?
  • Hogyan lehetsz egyszerre sikeres és boldog is?
  • Hogyan szabadulj meg a rossz szokásaidtól, melyek visszatartanak?
  • Hogyan érd el azt, amit IGAZÁN szeretnél?
  • Milyen elavult gondolatok, paradigmák vezérlik észrevétlenül az életed és hogyan tudod őket “nyakon csípni”?
  • Hogyan érdemes célokat kitűzni – hogy azok ne csak újévi fogadalmak legyenek, hanem valóban el is érd őket?

Jelentkezés